YONKA Aventurine Krystal Stick

YONKA Aventurine Krystal Stick

250,00 DKK

stk.

Yon-Ka Aventurine Krystal Stick en fantastisk  optimering af din daglige hudplejerutine - og det lille ekstra step til at få den helt rigtige spa - følelse derhjemme. Den anvendes til at massere, afslappe, opstramme og drænere ansigt, øjen- og læbeområde.

 

Om Aventurine:

Aventurine er en naturlig sten der er en del af quartz familien. Gennem historien har anvendelsen af denne sten udviklet sig.
Tibetanerne bar stenen for at bekæmpe nærsynethed og forbedre synet. De følte at stenen gjorde deres øjne klarere og dybere.
Kelterne anså stenen som et symbol på spirituel visdom. I det gamle Kina, blev aventurine betragtet som en kejserlig sten der udtrykte social status. Den blev båret som en beskyttende talisman for at give vitalitet og sundhed.
Blandt inkaerne blev stenen betragtet som middel til at tiltrække rigdomme og guld.

Aventurine betragtes som en sten med terapeutiske egenskaber. Den forhindrer og helbrede hudproblemer som akne, eksem. Den forbedrer heling og fremme cellegenerering og den er endog igennem tiden blevet anset for at kunne nedsætte feber, styrke det kardiovaskulære system og lindre lever-, øje- og hjerteproblemer.


Aventurine er også et symbol på viden og spiritualitet - Harmoni og sindsro. Stenen b ringer indre sindsro, selvindsigt, selvtillid, beslutsomhed, kommunikation med andre og kreativitet. Den bringer balance mellem Yin og Yang og mellem krop og sind.

 

 

 

 

 

DOWNLOAD INSTRUKTION  HER