EKSPERT I PHYTO-AROMATISK HUDPLEJE

 

 

Hos Yon-Ka tror vi på, at for at opnå større fysisk og mental velbefindende, må enhver person møde sig selv på ny og vende tilbage til det, der virkelig er vigtigt, for at leve godt længere.

Vi skaber essentielle oplevelser som styrker den personlige balance og vitale energi, med brug af effektive, personaliserede phyto-aromatiske produkter, som ikke skader huden.

 

***

 

Vi inspireres af naturen for at behandle, hele og genopbygge huden = Phyto + Aroma

 

Navnet, Yon-Ka, udtrykker harmoni og ønsket om konstant vedligeholdende hudpleje.

Yon – repræsenterer energi og evig genskabelse, den rensende flod af energi

Ka – den diskerete helende energi, indlejret i alle levende væsner, en del af evigheden

 

DET PHYTO-AROMATISKE ALTERNATIV TIL INVASIVE, ÆSTETISKE INDGREB

 

Den æstetiske verden har udviklet sig betydeligt i de senere år.

 

Med ankomsten af ​​Botox, hyaluronsyreinjektioner og deres øjeblikkelige dramatiske resultater, er antallet af udførte medicinske æstetiske procedurer stigende. Meget effektiv, men ikke uden risiko.

 

Yon-Ka, som er et 100% fransk professionelt hudplejemærke, giver et alternativt svar, et supplement til de medicinske æstetiske teknikker og sikrer synlige, langvarige resultater med ikke-aggressive behandlinger.

 

Yon-Ka anvender kraften fra olier og planteekstrakter, kombineret med "guldstandard" -aktive ingredienser, såsom hyaluronsyre, vitamin C, polyfenoler, peptider og AHA'er, målrettet hudens aldring og svaret på alle de potentielle problemer i huden.

 

Således giver Yon-Ka dig mulighed for at følge en grundlæggende rutine, for at tage kontrol over kvaliteten af din hud og hjælpe den til at modstå tidens påvirkninger, på den mest passende måde.

 

 

PHYTO-TERAPI

Plantecelle aktiver. Plant cell actives; æret for mange aktiver, som er afgørende i ekseptionelle produkter og primært dyrket med brug af organiske metoder. I de tidlige år ydede planteekstrakter vigtige, omend ydmyge aktiver for huden: 

Re-mineraliser, fugt, plej, reparer/styrk, etc.

 

I de senere år har Research & Development fremskridt styrket holdbarheden i phytoterapi - fx muligheden for at reparere hudens infrakstruktur. Holdbarhedsaktiver inkluderer: 

 

Bekæmp alders inflammation og glycation, lelomer beskyttelse, ATP syntese, etc. 

 

AROMA-TERAPI

Den terapeutiske brug af essentiel olie til genopbygning af hudens naturlige energier. Frembringelsen og blandingen af de essentielle olier gør forskellen mellem et godt produkt og et ekseptionelt produkt. 

Essentielle olier er lette, tørre olier som ikke skal lukkes ned for at forbedre deres indføring i huden. Fordelene for huden komplimenteres af duft/sensoriske aktiver fra essentielle olier, giver derfor effekt til både krop og sind.

De giver solens energi til huden og fremmer mange fordele:

  • Anti-bakterisk
  • Sund cirkulation
  • Detoxificerer
  • Dræner/lymfatisk

​​​​

 

QUINTESSENCE

 

Yon-Ka Quintessence er DNA'et i brandet: Det giver en unik autentisk oplevelse, det eksklusive aktive complex er hjørnesten i Yon-Kas produktkollektion.

Det er altid forud doseret for at sikre perfekt tolerance og optimale resultater og det komplimenterer og fremmer effektiviteten af de aktiver det er kombineret med. 

Den unikke eleksir er et sandt multi-aktivt skønhedskoncentrat. Det kombinerer 5 fundamentale essentielle olier i koncentrationer som er nøjagtigt opmålt for at give mest perfekt synergi: 

Lavender, Geranium, Rosmarin, Cypres og Timian

Sammen arbejder de for en samlet effekt for at behandle, hele og genopbygge huden. 70% af produktkollektionen indeholder Quintessence udover de andre aktive ingredienser. 

 

VELVÆRE OG PROFESISONEL ÆSTETIK

En Yon-Ka behandling er unik og ekspertført alkymi, som bringer behandlerens følende hånd sammen med redskabet, som fremmer dens aktion og de essentielle olier som forbedrer den.  En viden brandet deler med sine autoriserede partnere gennem løbende og faste trænings sessions og seminarer, for at sikre synlige resultater. 

Derfor kan og vil alle behandlinger være unikke i forhold til hudtype, hudproblem eller dagens ønske. 

 

  • Mere end klassiske ansigts- og kropsbehandlinger – og eksperimentelle rejser til velvære
  • Professionelt valgt brand - skabt af skønhedsbehandlere til skønhedsbehandlere 
  • 5,000 spa steder i verden 

 

SOCIAL ANSVARLIGHED

Yon-Ka respekterer naturen, den er basis for vores produkter. Når det kommer til indpakning, bruger Yon-Ka karton fra træer som er produceret og behandlet på bæredygtig vis af et svensk firma, som er et af de 100 mest bæredygtigt orienterede firmaer i verden, i følge United Nations Worldwide aftalen.

  • Primær indpakning er et plastik alternativ/bio-resin og er genanvendelig
  • Sekondær indpakning er genanvendelig karton

Her udover sponsorerer Yon-ka bistader sammen med organisationen “Un Toit pour les Abeilles” (Et helle for bier), som støtter bi-bestanden og bekæmper det alarmerende tab af pollen insekter. 

Yon-Ka forpliger sig til ikke at benytte truede planter eller planter som er essentiel føderesource til lokal befolkning eller/og nødvendig for deres velvære.

KRAFTEN FRA NATURLIGE OLIER OG PLANTEEKSTRAKTER

 

 

Som pionerer inden for phyto-aromatisk hudpleje gennem mere end 60 år, har Yon-Ka udvundet sine innovative ingredienser med dokumenteret effekt fra naturens planter.

 

Yon-Ka bruger planter, der er bæredygtigt produceret. Vi vælger, hvis det er muligt, altid økologiske planteekstrakter, når de lever op til kravene om kvalitet og effektivitet, der er sat af vores laboratorium.

 

Yon-Ka-produkterne fremstilles i Frankrig; de er ikke testet på dyr og de indeholder ikke parabener, aluminiumsalte, SLS, MIT, Triclosan.

 

 

Phytoterapi: terapi baseret på planteekstrakter

 

Aromaterapi: terapi ved hjælp af olier, den flygtige og aromatiske del af planten.

 

Aromakologi: videnskaben om, hvordan duften påvirker adfærd og sind.

Gemmotherapy: terapi baseret på træer og buskknopper - knopperne er grundlaget for det embryonale vævs vitalitet af den kommende plante 

 

 

SYNLIGE OG VARIGE RESULTATER, KLINISK TESTET EFFEKT

Vores prioritet er at skabe synlige og varige resultater ved at give huden sin naturlige evne til at genvinde og opretholde balance, kvalitet og skønhed, og reagere på en effektiv måde på dermatologiske problemer og aldringsprocesser.

 

Til dette formål hviler Yon-Ka på et team af forskere, biologer, dermatologer og eksperter på højt niveau.

 

Yon-Ka kontrollerer effektiviteten af ​​hvert produkt (opstrammende virkning, rynkernes dybde, hydrering, anti-glykation, antioxidant, aldrings pletter ...) takket være kliniske undersøgelser, udført af uafhængige laboratorier:

 

- In-vitro test med instrumentale målinger

- Effektivitets- og tolerancetest under dermatologisk kontrol

- Test på cellekulturer

For at fremme effektiviteten, er Yon-Ka også afhængig af avancerede professionelle behandlingsprotokoller, der samler manuelle og instrumentale teknikker.

Yon-Ka-behandlingen er unik og samler terapeutens manuelle teknik og berøring, med produkternes indhold og påvirkning. De autoriserede Yon-Ka behandlere gennemgår regelmæssige træningssessioner og seminarer for at sikre, at vi alle giver dig synlige resultater.

Du vil se og mærke forskellen i din hud fra den allerførste behandling! Den vil være mere strålende, blødere, smukkere.