OM YON-KA

DET PHYTO-AROMATISKE ALTERNATIV TIL INVASIVE, ESTETISKE INDGREB

 

Den æstetiske verden har udviklet sig betydeligt i de senere år.

 

Med ankomsten af ​​Botox, hyaluronsyreinjektioner og deres øjeblikkelige dramatiske resultater er antallet af udførste medicinske æstetiske procedurer stigende. Meget effektiv, men ikke uden risiko.

 

Yon-Ka, som et 100% fransk professionelt hudplejemærke, giver et alternativt svar og et supplement til de medicinske æstetiske teknikker og sikrer synlige og langvarige resultater med ikke-aggressive behandlinger.

 

Yon-Ka anvender kraften fra olier og planteekstrakter kombineret med "guldstandard" -aktive ingredienser såsom hyaluronsyre, vitamin C, polyfenoler, peptider og AHA'er for at målrette hudens aldring og løse alle de potentielle problemer i huden.

 

Således giver Yon-Ka dig mulighed for at følge en grundlæggende rutine for at tage kontrol over kvaliteten af din hud og hjælpe den med at modstå tidens påvirkninger på den mest passende måde.

 

KRAFTEN FRA NATURLIGE OLIER OG PLANTEEKSTRAKTER

 

Som pionerer inden for phyto-aromatisk hudpleje i mere end 60 år, udvinder Yon-Ka sine innovative ingredienser med bevist effektivitet fra naturens planter.

 

Yon-Ka bruger planter, der er bæredygtigt produceret. Vi vælger, hvis det er muligt, altid økologiske planteekstrakter, når de lever op til kravene til kvalitet og effektivitet, der er sat af vores laboratorium.

 

Yon-Ka-produkterne fremstilles i Frankrig; de er ikke testet på dyr og de indeholder ikke parabener, aluminiumsalte, SLS, MIT, Triclosan.

 

 

Phytoterapi: terapi baseret på planteekstrakter

'

Aromaterapi: terapi ved hjælp af olier, den flygtige og aromatiske del af planten.

 

Aromakologi: videnskaben om, hvordan duften påvirker adfærd og sind.

Gemmotherapy: terapi baseret på træer og buskknopper - knopperne er grundlaget for det embryonale vævs vitalitet af den kommende plante 

 

 

SYNLIGE OG VARIGE RESULTATER, KLINISK TESTET EFFEKT

 

Hos Yon-Ka er vores prioritet at skabe synlige og varige resultater ved at give huden sin naturlige evne til at genvinde og opretholde balance, dens kvalitet og dens skønhed og handle på en effektiv måde på dens dermatologiske problemer og aldringsprocesser.

 

Til dette formål stoler Yon-Ka på et team af forskere, biologer, dermatologer og eksperter på højt niveau.

 

Yon-Ka kontrollerer effektiviteten af ​​hvert produkt (opstrammende virkning, rynkernes dybde, hydrering, anti-glykation, antioxidant, aldrings pletter ...) takket være kliniske undersøgelser udført af uafhængige laboratorier:

 

- In-vitro test med instrumentelle målinger

- Effektivitets- og tolerancetest under dermatologisk kontrol

- Test på cellekulturer

 

For at fremme effektiviteten er Yon-Ka også afhængig af avancerede professionelle behandlingsprotokoller, der samler manuelle og instrumentale teknikker.

 

Yon-Ka-behandlingen er unik og samler terapeutens manuelle teknik og berøring med produkternes indhold og påvirkning. De autoriserede Yon-Ka behandlere gennemgår regelmæssige træningssessioner og seminarer for at sikre, at vi alle giver dig synlige resultater.

 

Du vil se og mærke forskellen i din hud fra den allerførste behandling! Den vil være mere strålende, blødere, smukkere.