Tips til After Sun pleje

Oprettet d. under Yonkablog

Tips til After Sun pleje

Når du har tilbragt dagen med at suge sol til dig og få din hud fyldt med naturligt D vitamin, er der et par ting, du skal gøre, når du går ind. Effekten af ​​soleksponering er muligvis ikke umiddelbart synlig (bortset fra solskoldning, selvfølgelig), men det betyder ikke, at du kan springe over dette vigtige hudplejetrin:

 

Efterbehandling af solbrun hud, er mere end bare at berolige huden - det handler også om at gendanne fugt og give langtidsbeskyttelse. Uanset om du bemærker rødme eller ikke, er det stadig vigtigt at reparere og rehydrere din hud efter soleksponering.

 

 

Her er nogle tip til beroligelse, rehydrering og beskyttelse af din hud:

 

  • Tag et køligt brusebad for at vaske overskydende solcreme og bruningsprodukter af - det vil også hjælpe mod udviklingen af en eventuel solskoldning, du måtte have udviklet.
  • Påfør en After Sun lotion som Yon-Ka Lait Apres-Soleil for at afkøle og rehydrere huden - denne formel indeholder naturlige ekstrakter som allantoin, kornblomst og romersk kamille.
  • Drik et glas vand for at gendanne fugtbalancen og giv din krop et løft med fugtighedscreme - se efter ingredienser som hyaluronsyre især (som findes i Yon-Ka's Hydra nr. 1-serie).
  • Overvej en lidt tykkere fugtighedscreme, end du normalt bruger - sol og saltvand kan udtørre, så du vil have et forebygge irritation og fugttab.
  • Tilføj et par pumper Yon-Ka Emulsion Pure til din yndlingsfugtighedscreme for at berolige og regenere solbrændt hud.

 

Hudpleje er ikke en enkelt opgave - det er en løbende forpligtelse. Før du går ud i solen, skal du sørge for, at din hud er beskyttet med bredspektret solcreme og rehydrere efterfølgende med Yon-Ka Lait Apres Soleil eller Emulsion Pure for at berolige og berolige huden.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar