Din hud fra sommer til vinter

Oprettet d. under Yonkablog

Din hud fra sommer til vinter

Hele sommeren har vi nydt at være udendørs og har forsøgt at køle os ned. Nu går vi fra sommer til efterår og vejret bliver køligere. Det betyder tid til at tage din hud fra sommer til vinter pleje og ændre lidt på hudplejerutinerne.

Den lette fugtcreme du har brugt indtil nu er måske ikke helt nok til at holde din hud fugtet gennem den kolde vinter og det kan være den trænger til et boost.

 

Der er aldrig et skidt tidpunkt til at gentænke din hudplejerutine, for din hud og din pleje ændres over tid. Som efteråret nærmer sig, kan du se på dine cremer og overveje hvad din hud trænger til nu, hvor varmen og luftfugtigheden falder. 

Der er dog enkelte hudplejefejl som kan skade din process - vi nævner et par af dem herunder. Og så giver vi naturligvis tips til at justere din hudpleje med anbefalinger til Yon-Ka produkter som genskaber fugt og glød til din efterårshud.

 

Her er 5 enkle råd til din efterårs hudpleje:

 

  1. Skift til en fugtgivende creme. Flydende cremer er lettere og super til sommerbrug, når du vil undgå for meget produkt i ansigtet. I efteråret vil det til gengæld være en god ide, at skifte til en lidt fyldigere fugtcreme for at holde din hud fugtet og beskyttet mod kulden. 
  2. Brug en fugtgivende body wash. Om sommeren er det rart at bruge en frisk frugtagtig shower gel, men i efteråret skal du have mere fokus på at fugte huden. Prøv en body wash med fugtgivende ingredienser. 
  3. Begræns exfoliering. Din hud har tendens til at være mere tør og irriteret om efteråret og i vinter, så begræns antallet af gange du exfolierer. 
  4. Bad kort og godt. Personlig hygiejne er vigtigt hele året rundt, men når vejret bliver køligere kan det være fristende at blive i det varme bad lidt længere. Den varme, fugtige luft i dit badeværelse kan dog fjerne de beskyttende olier fra din hud, så prøv at holde det på max 15 minutter om dagen.
  5. Tilfør en ansigtsolie til din daglige rutine. I sommerheden er det ikke mange som kan lide at bruge ansigtsolie. I efterår og vinter, kan en olie rig på antioxidantyer dog hjælpe med at fugte og nære din hud. Overvej en af Yon-Kas boostere, alt efter dit ønske.

 

Der er mange produkter at vælge imellem og det kan være forvirrende ind i mellem, så du får her tip til 3 af vores favoritter til årstiden:

 

Nutri Defense. Skabt til at berolige meget tør hud. Den nærende formular indeholder essentielle fedtsyrer, fugtgivende agenter og antioxidanter som giver øjeblikkelig og langtidsholdbare resultater. Den bekæmper synlige tegn på for tidlig aldret hud og blødgør stram, irriteret hud samtidig. Brug den morgen og/eller aften efter rens for bedste resultat.

 

Alpha Peel. Oplivende natbehandling, som fugter huden og fornyer de ydre lag. En anti-rynke, exfolierende gele, som indeholder en rig blanding af alpha hydroxy-syrer som forfiner huden og mindsker forekomsten af fine linier og rynker. Brug daglig om aftenen i 1 måned.

 

Alpha Fluid. En hydrerende anti-rynke fugt emulsion skabt til alle hudtyper. Den indeholder frugtekstrakter og alpha hydroxy-syrer. Udglatter fine linier og rynker, mens den fugter og beroliger huden for at genskabe naturlig glød og blød teint. Brug den om morgenen efter rens og toning for bedste resultat. Følg op med SPF25 eller højere. 

 

Har du brug for vejledning omkring din hudtype og hvad din hud har brug for, så kontakt gerne en af vores professionelle Yon-Ka behandlere

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar