Rød rundt om næsen?

Oprettet d. under Yonkablog

Rød rundt om næsen?

Du gør dit bedste for at passe på din hud, men der vil altid være tidspunkter, hvor noget går galt, og du finder dig selv med en ubehagelig udfordring. Rødme omkring næsen er et hudproblem, der ofte forekommer om vinteren, når din hud allerede er tør eller sprukket, men det kan også ske på andre tidspunkter af året. I nogle tilfælde kan du smide lidt ekstra concealer på, men det er altid bedst at identificere den bagvedliggende årsag til problemet og tackle det frontalt.

 

Hvis du bemærker, at huden omkring din næse bliver rød, skal du vide, at det sker af en grund. Din hud reagerer på din diæt, dit miljø og din hudplejerutine på måder, du muligvis ikke kan forudsige. Inden du lægger andet lag foundation eller concealer, skal du spørge dig selv, hvorfor din hud bliver rød og se, om du kan finde en måde at tackle problemet mere direkte på.

 

I denne artikel vil vi gå i dybden med emnet rødme omkring næsen. Vi vil tale om, hvad der forårsager det, og hvordan man reducerer rødme - du vil også se vores topvalg for de bedste Yon-Ka Paris-professionelle produkter til at reducere rødme omkring næsen.

Hvad giver rødmen rundt om næsen?

Din hud er det største organ i kroppen, og den er designet til at beskytte dig. Som din krops første forsvarslinje tager din hud mange slag, og nogle gange viser den det. Rødme omkring næsen er ofte et tegn på, at din hud har det lidt værre for tiden. Det er mest sandsynligt, at rødme omkring næsen udvikler sig om vinteren, når din hud allerede er tør og måske lidt sprukket. Andre årsager til rødme kan være:

 

 • Rosacea - Rosacea er en kronisk hudtilstand, der forårsager rødme og rødme, og har desværre ingen kur. Der er visse behandlinger og produkter, der dog kan reducere rødme forårsaget af rosacea.
 • Acne - Et acneudbrud kan få huden omkring næsen til at blive rød og blive betændt, især hvis du bliver ved med at røre ved det. Det er bedst at bruge en acne behandling og lade det være.
 • Perioral dermatitis - En type udslæt, der dannes omkring munden og næsen, ofte som en bivirkning af topiske steroidcremer.
 • Hudallergier - Hvis du er allergisk over for ting som kunstige dufte eller visse hudplejeprodukter, kan rødme omkring næsen være et tegn på en allergisk reaktion.
 • Temperaturændringer - At gå fra kold aircon til varmt vejr udendørs kan få din hud til at blusse op. Rødme omkring næsen kan også være forårsaget af solskade.
 • Hudirritation - Nogle gange bliver huden omkring din næse rød, hvis du har gnedet eller kradset den - det kan også ske, når du er forkølet, og du pudser næsen ofte.

 

Ud over disse årsager, kan rødme omkring næsen også være et resultat af brudte kapillærer. Kapillærer er meget små blodkar, der kan påvirkes af en række faktorer, herunder temperaturændringer, hormoner, soleksponering og endda alkoholforbrug. Hvis du stadig ikke er sikker på, hvad der forårsager rødme omkring din næse, skal du tale med din læge eller hudlæge, så de kan undersøge og diagnosticere det korrekt.

Tips til at reducere rødmen

Den bedste behandling for rødme omkring næsen er den, der adresserer den underliggende årsag. Hvis du oplever rødme og betændelse, men du endnu ikke har identificeret den nøjagtige årsag, har du muligvis stadig et gæt om, hvad der foregår. I dette tilfælde er der et par forskellige ting, du kan prøve. For at reducere rødme og betændelse hurtigt, prøv en af ​​disse behandlinger:

 

 • Ved rødme forårsaget af hudirritation (blæst, solskoldning eller tørhed) skal du anvende en allergivenlig og ikke-comedogen fugtighedscreme.
 • For rødme forårsaget af acne, rosacea og andre hudsygdomme, prøv en fugtighedscreme designet til at behandle disse specifikke tilstande. Sørg for, at det passer til din hudtype, så du ikke forværrer tingene og / eller udtørrer huden.

 

Hvis det ikke er nok at påføre en topisk fugtighedscreme til at berolige din betændte og irriterede hud, skal du muligvis tage tingene et skridt videre. Tal med din læge eller hudlæge om dine problemer og eventuelle yderligere symptomer, du måske har bemærket. At give din læge så mange oplysninger som muligt, er den eneste måde for hende at stille en nøjagtig diagnose, så hun kan anbefale den passende form for behandling. 

 

Hvis du ikke er sikker på, hvad der får huden omkring din næse til at blive rød, skal du muligvis prøve flere ting, før du finder en løsning, der fungerer. I mellemtiden må du ikke bruge hårde hudplejeprodukter eller tung makeup og du skal undgå noget, der ikke er mærket non-komedogent (ikke-porestoppende).

Vi anbefaler disser Yon-Ka produkter til at reducere rødmen

Når du handler hudplejeprodukter for at reducere rødme omkring næsen, skal du kende din hudtype. At vælge de forkerte produkter til din hudtype, kan gøre din hud for tør eller for fedtet - det kan også udløse acneudbrud, hvilket kan gøre din rødme værre. Her er nogle af de bedste Yon-Ka Paris-produkter, der hjælper dig med at reducere rødme:

 

 • Sensitive Masque - Denne beroligende maske er udstyret med nøgleingredienser som ekstrakter af arnica og kamille til at bekæmpe følsom hud, og naturlige botaniske stoffer der lindrer betændelse og irritation, hvilket efterlader din hud rolig og trøstet. Påfør 1 til 3 gange om ugen efter afrensning, og lad det sidde i op til 60 minutter, før du dupper forsigtigt og arbejder eventuel resterende maske ind i huden.
 • Crème Peaux Sensible - Denne beroligende fugtighedscreme øger hudens naturlige forsvar og bekæmper både fysiske og miljømæssige provokatorer, der er ansvarlige for rødme. Det indeholder præ- og probiotika til næring og reparation af huden, og leverer øjeblikkelig og langvarig lindring til reaktiv hud. Påfør ansigt og hals om morgenen og/eller aftenen.
 • Gommage Yon-Ka - Afslør sund hud med reduceret rødme ved hjælp af denne blide, eksfolierende og lysnende gel 1 til 3 gange om ugen efter rensning. Den har en 4-i-1-formel forbedret med johannesbrød og brune tangekstrakter, samt essentielle olier for at opstramme porerne og opstramme huden, hvilket efterlader din hud hydreret, beroliget og glødende med sund hud.

 

At identificere den underliggende årsag til din ansigtsrødme, er det første skridt i behandlingen, men hudplejeprodukter som disse, kan hjælpe dig på vej.

 

Vores professionelle Yon-Ka behandlere kan vejlede dig til de helt rigtige produkter for netop din hudtype. 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar