7 tip til moden hud på hals og bryst

Oprettet d. under Yonkablog

7 tip til moden hud på hals og bryst

Din hudplejerutine sidder på rygraden. Du ved hvad din hud har brug for og hvilke cremer du ikke kan undvære. Men hvad med resten af kroppen? Sandheden er, at huden på din hals er et af de første steder alder viser sig, så den fortjener (mindst) samme opmærksomhed som huden på dit ansigt. 

 

Din hud mister kollagen og elastin når du bliver ældre. De er opbygget af proteriner, som holder din hud fast og blød, og når de nedbrydes, ser du huden rynke og trække nedad. Huden på halsen og brystet er tynd og delikat i forvejen, så den er endnu mere modtagelig for skade.

 

Husk at tage dig af den del af din krop FØR nedbrydningen for alvor kan ses. Herunder kan du se hvilke produkter vi anbefaler til hals- og brysthud, så den kan holdes fast lidt længere.

TIPS TIL PLEJE AF HALS- OG BRYSTOMRÅDE

Når du tænker på synlige tegn på moden hud, så kommer rynker og alderstegn først. Heldigvis kan fugt og solbeskyttelse gøre meget for at holde effekterne i skak. Andre tegn på aldring er ujævn hudtone, hængende hud, og crep'et struktur som før eller senere viser sig på hud som ikke har været beskyttet mod sol - især de ofte glemte områder som hals og bryst. Huden i det område indeholder meget lidt underhudsfedt og færre fedtkirtler, så den tørrer hurtigere ud.

 

Derfor burde pleje af hals- og brysthud være mere end bare en tanke - det skulle være en vigtig del af din daglige hudplejerutine.

 

Her er 7 tip til pleje af den delikate hud:

 

* Inkluder altid hals- og brysthud i den daglige afrens og fugtplejerutine, men undgå krads exfoliering her. Brug en blid scrub

* Hold dig til milde produkter, som ikke skader eller irriterer din hud. Kraftige anti-aging produkter som retinol kan være for meget for den tynde, sensitive hud.

* Brug en bredspektret solcreme dagligt og dæk din hals og bryst når det er muligt. Brug SPF30 eller højere for maksimum beskyttelse.

* Undgå 'tek-nakke' - svækkede muskler i nakken som følge af for meget tid med at kigge ned. Det kan give nakkeproblemer, hovedpine og endda løs hud og rynker.

* Når du bruger fugtcreme på hals og bryst, så påfør det med opadførte strøg fra kraveben mod kæbelinie for at hjælpe huden med et løft, i stedet for at trække nedad.

* Sover du primært på siden, kan det fremme løs hud og rynket brysthud. Prøv at sove på ryggen istedet.

* Påfør en fugtmaske til huden på hals og bryst en gang om ugen for at give et fugtboost. Den ekstra fugt kan hjælpe til at skjule rynker og ujævn hudtone.

 

Det er aldrig for sent at starte en god hudrutine. Om du er 22 eller 42 er det vigtigt at opretholde en daglige rutine for at holde huden ren, sund og fugtet. 

 

Vi anbefaler disse 3 produkter til hals og bryst:

 

Advanced Optimizer Gel Lift

Advanced Optimizer Gel Lift  er en opstrammende firming gel til hals, décolleté og buste. Med hibiscuspeptider, padderok og proteiner fra søde mandler vil den udglatte og opstramme huden.

Den raffinerede og lette tekstur trænger hurtigt ind og giver en hurtigvirkende og behagelig effekt.

 

Anvendelse:

Brug en lille mængde gel morgen og / eller aften. Påfør i opadgående glatte bevægelser fra kraveben til hagen og brug cirkulære bevægelser til at massere det på brystet.

 

Booster Lift+

Yonka Lift+ booster strammer slap og uelastisk hud op, med sit indhold af 20 planter, herunder rosmarin med sin styrkende og tonende virkning kombineret med de 5 yonka quintessence olier. Huden bliver fastere og mere tonet. Ansigt og hals form redefineres.

 

Anvendelse:

Morgen og/eller aften. Kan også blandes i din normale fugtighedscreme og påføres ansigt og hals.

 

Huile Silhuette

Produkterne i Aroma Fusions SILHUETTE segment indeholder skønne olier fra Cedertræ, Cypress og Rosmarin.

Alle er de kendt for deres opstrammende effekt. De forfriskende grønne dufte leder sindet ind i oplevelsen af en frisk skov.

 

Med denne fine og lette tørolie, tone, nærer, blødgøres din hud ubesværet. Pink Pepper olie, der er kendt for dens metaboliserende effekt, kombineret med massage for effektivt at forbedre udseendet af ujævn hud. Et must-have produkt til en mærkbart tonet figur.

 

OBS: Optimér effekten af Huile Silhuette ved at kombinere påføring med massage.

Det er meget vigtigt at lave cirkulære og stimulerende bevægelser og hurtig gnidning i 5 til 10 minutter for at stimulere metabolismen af ​fedtstoffer og toksiner.

 

Kontakt gerne en af vores professionelle Yon-Ka klinikker for at få de helt rigtige produkter til din unikke hudtype. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar